[b][u] ehm no takze takto by som zacal...
Ado <nosspeedy> =my best frnd= v skutocnosty nepoznam lepsieho cloveka,nehladam, nechcem bo viem ze to nema zmysel chalanisko s brutalne fajn srdcom a bol by schopny urobit pre skutocneho kamarata aj prve posledne... clovek ktory sa neuveritelne stara o kamaratsky vztah ak vidi ze to ma nejaky vyznam do buducna... vzdy mi pomohol dostal ma z inych situacii co som bol uplne ze KO... chalaniskovi nebudem dakovat
to radsej ho pozvem na pivo kazdy vecer
takze k nemu v takej malej skratke napisane....
Vladko <Toyojota> dufam ze sa nenahnevate ze to cele skopcim ale s adom a vladom travim cely svoj volny cas kazdy den ;-) taktiez moje druheee JA
, trosku mu trva kym zacne doverovat ludom ale to je velmi spravne podla mna... clovek taktiez s brutalne fajn vnutrom a bol by schopny urobit pre skutocneho kamarata aj prve posledne... je to chalanisko ktory sa neuveritelne stara o kamaratsky vztah ak vidi ze to ma nejaky vyznam do buducna... vzdy mi pomohol!!!!!!!!!! dostal ma z inych situacii co som bol uplne ze KO... chalaniskovi nebudem dakovat
to radsej ho pozvem na pivo kazdy vecer
takze k nemu v takej malej skratke napisane....
<cypo> nepoznam ho dlho ale som si isty ze to nie je tuctovy chalan akych bezne stretava clovek na chodniku v meste
tiez super stvorenie
zatial sa mi javi ako clovek takeho typu ze co povie to plati snazi sa splnit aaa velmi dobre sa s nim da pokecat ;-) je jedno ci cez kabel alebo osobne... uvidime kamo jak nas kamaratsky vztah bude pokracovat
tak sa snaz kua
:D:D
<likass> nooo v podstate som s nim bol 3x v zivote ale tiez dopohody chalan... ale saq.. vsetci sa medzi sebou este dost dobre spozname
-myslim si ze by sme nemali nikto problem sa zoznamit a pokecat... mam tusaka ze vacsina ludi je tu so zaujmom spoznat sa
=====ostatnych tu nepoznam=====