TUNING CLUB DCA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  PrihláseniePrihlásenie  

---VAS VZTAH K DRUHYM---

Goto down 
+2
likass
Cypo
6 posters
AutorSpráva
Cypo
Admin
Admin
Cypo

Počet príspevkov : 315
Tvoje auto : Zatal nic ale cem BMW E36
Registration date : 16.01.2008

---VAS VZTAH K DRUHYM--- Empty
OdoslaťPredmet: ---VAS VZTAH K DRUHYM---   ---VAS VZTAH K DRUHYM--- EmptyŠt január 24, 2008 5:15 pm

Tak pani sme tu celkom ako jedna rodinka, tak ak xcete mozte povedat o tom druhom co si o nom myslite, dobre ci zle
Andy-Naj kamos, vzdy pomoze, nepodkope priatelstvo, fakt jak moj braxo
, len keby nebol taky lenivy Very Happy
Likass- Kamos s ktorym som vyrastal no teraz sa moc nestretavame kedze kazdy xodi na inu skolu no super xalan aj ked ma uz par krat zradil
Nospedy-Aaaajaaj tohto xalaniska poznam nevim dokopy mesiac, ani ne , a myslim ze fakt xalan na urovni, pomoze a niekedy sa mi zda ze by pre teba aj modre z neba spravil fakt nevim ci sa mi to len zda ale fakt je to tak, a preto si ho vazim a cenim som rad ze som ho spoznal
Lubkoo-aaaaa dalsi xalanisko , fakt ppci typek, je snim sranda Very Happy mame o com kecat ze( natalka) Very Happy:D:D:D ale pssst Very Happy, sak co ti povim
Vlado-No bol som s nim raz a musim povedat ze zanehal na mne dobry pocit Smile , kua pisem jak buzerant Very Happy , ae neni som a som rad, aaaa sak super xalanisko
a ostatny co ja vim su tu super ludia aj ked ix nieje vela ale som rad ze su tu
Návrat hore Goto down
https://tuningdca.slovakforum.net
likass

Počet príspevkov : 68
Tvoje auto : auto hifi , tuning
Registration date : 22.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: ---VAS VZTAH K DRUHYM---   ---VAS VZTAH K DRUHYM--- EmptyŠt január 24, 2008 5:25 pm

NO tak idem ja

CYPO
No jako uz napisal tak sa pozname uz z pieskoviska a tak skola . . . a priznavam sa zradil som ho Rolling Eyes ( skill )
ale sak dufam ze my odpusti Very Happy je to fakt fajn T-pack robi popic... VT

ADO
No ado tak myslim ze som ho spoznal cez auto ( konkretne hudbu ) zatial uuplny pohodak zo super autom a hudbou

LUBO
S lubenom sa este moc nepoznam ale tiez chalan ktory ma super auto aj ked mu ho stale niekto lol!

VLADO
No s nim tiez asi tak nepoznam ho este poriadne ale viem ze mal moje oblubene auto ( 127 )
A teraz ma excelentne spravenu Toyotu
Návrat hore Goto down
=Lubo307=
VIP
VIP
=Lubo307=

Počet príspevkov : 39
Tvoje auto : 4 EVER==> 2 GETHER FOR CARS ;-))
Registration date : 18.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: ---VAS VZTAH K DRUHYM---   ---VAS VZTAH K DRUHYM--- EmptySo január 26, 2008 12:47 pm

[b][u] ehm no takze takto by som zacal...
Ado <nosspeedy> =my best frnd= v skutocnosty nepoznam lepsieho cloveka,nehladam, nechcem bo viem ze to nema zmysel chalanisko s brutalne fajn srdcom a bol by schopny urobit pre skutocneho kamarata aj prve posledne... clovek ktory sa neuveritelne stara o kamaratsky vztah ak vidi ze to ma nejaky vyznam do buducna... vzdy mi pomohol dostal ma z inych situacii co som bol uplne ze KO... chalaniskovi nebudem dakovat Very Happy to radsej ho pozvem na pivo kazdy vecer SmileSmileSmile takze k nemu v takej malej skratke napisane....

Vladko <Toyojota> dufam ze sa nenahnevate ze to cele skopcim ale s adom a vladom travim cely svoj volny cas kazdy den ;-) taktiez moje druheee JA Smile, trosku mu trva kym zacne doverovat ludom ale to je velmi spravne podla mna... clovek taktiez s brutalne fajn vnutrom a bol by schopny urobit pre skutocneho kamarata aj prve posledne... je to chalanisko ktory sa neuveritelne stara o kamaratsky vztah ak vidi ze to ma nejaky vyznam do buducna... vzdy mi pomohol!!!!!!!!!! dostal ma z inych situacii co som bol uplne ze KO... chalaniskovi nebudem dakovat Very Happy to radsej ho pozvem na pivo kazdy vecer SmileSmileSmile takze k nemu v takej malej skratke napisane....

<cypo> nepoznam ho dlho ale som si isty ze to nie je tuctovy chalan akych bezne stretava clovek na chodniku v meste SmileSmile tiez super stvorenie Smile zatial sa mi javi ako clovek takeho typu ze co povie to plati snazi sa splnit aaa velmi dobre sa s nim da pokecat ;-) je jedno ci cez kabel alebo osobne... uvidime kamo jak nas kamaratsky vztah bude pokracovat Very Happy tak sa snaz kua Very Happy:D:D

<likass> nooo v podstate som s nim bol 3x v zivote ale tiez dopohody chalan... ale saq.. vsetci sa medzi sebou este dost dobre spozname Very Happy

-myslim si ze by sme nemali nikto problem sa zoznamit a pokecat... mam tusaka ze vacsina ludi je tu so zaujmom spoznat sa

=====ostatnych tu nepoznam=====
Návrat hore Goto down
JAJOSH

JAJOSH

Počet príspevkov : 266

OdoslaťPredmet: Re: ---VAS VZTAH K DRUHYM---   ---VAS VZTAH K DRUHYM--- EmptySo január 26, 2008 2:06 pm

...ja nepoznam nikoho a všetci poznaju mna Very Happy
Návrat hore Goto down
TuSa

TuSa

Počet príspevkov : 8
Tvoje auto : redaktor, grafik, fakturant a maturant

OdoslaťPredmet: Re: ---VAS VZTAH K DRUHYM---   ---VAS VZTAH K DRUHYM--- EmptyNe január 27, 2008 7:56 pm

...a ja poznám všetkých a nikto nepozná mňa lol!

Inak stačí že poznám stvoriteľov stránky a preto mám VIP afro lol!
Návrat hore Goto down
=Lubo307=
VIP
VIP
=Lubo307=

Počet príspevkov : 39
Tvoje auto : 4 EVER==> 2 GETHER FOR CARS ;-))

OdoslaťPredmet: Re: ---VAS VZTAH K DRUHYM---   ---VAS VZTAH K DRUHYM--- EmptyPo január 28, 2008 12:08 am

dost namyslene napisane Smile
Návrat hore Goto down
Cypo
Admin
Admin
Cypo

Počet príspevkov : 315
Tvoje auto : Zatal nic ale cem BMW E36

OdoslaťPredmet: Re: ---VAS VZTAH K DRUHYM---   ---VAS VZTAH K DRUHYM--- EmptyPo január 28, 2008 12:32 am

a xodi s mojou segrou Very Happy
Návrat hore Goto down
https://tuningdca.slovakforum.net
Andy_vr6
Admin
Admin
Andy_vr6

Počet príspevkov : 132
Tvoje auto : ....

OdoslaťPredmet: Re: ---VAS VZTAH K DRUHYM---   ---VAS VZTAH K DRUHYM--- EmptyPo január 28, 2008 12:50 am

tak ja tu uz tiez cosi napisem v skratke:)
cypo moj "bracho", vela sme spolu zazili, este aj na zakladke, vzdy je s nim haluz, najlepsi kamos v mojom zivote, vzdy mi vie pomoct a poradit..

likass teba tiez uz poznam dlhsiu dobu, fajn typek, haluzak jak sa patri Laughing

hydinapu sice som s nim bol len raz, ale kecavam s nim na ICQ a do pohody chlapik

nospeedy, =Lubo307=, jajosh vas az tak nepoznam, ale co som s vami bol tak ste na mna spravili dobry dojem, taki spravni chalani, sranda je s vami Very Happy

to zatial vse z mojej strany Cool
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: ---VAS VZTAH K DRUHYM---   ---VAS VZTAH K DRUHYM--- Empty

Návrat hore Goto down

---VAS VZTAH K DRUHYM---
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
TUNING CLUB DCA :: OFF TOPICS :: OFF TOPICS-
Prejdi na: